demontage

Wij streven er naar een auto zo milieuvriendelijk mogelijk te bewerken. Na inkoop worden de auto's vakkundig gedemonteerd. De delen die nog bruikbaar zijn worden getest en gelabeld met merk, type,bouwjaar, kilometerstand en kenmerk zodat traceerbaar is van welke auto het onderdeel afkomstig is. De niet bruikbare onderdelen en milieubelastende stoffen worden in de daartoe bestemde units opgeslagen. Dit wordt afgevoerd door gecertificeerde bedrijven. Op deze manier wordt 90% van de auto gerecycled.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag gesloten

Waar u ons kunt vinden


Impressie

Waarom hans auto-onderdelen

Sinds de oprichting in 1968 hebben wij op het gebied van gebruikte auto-onderdelen en schade auto's een naam opgebouwd dat wij garant staan voor service en kwaliteit. Sinds de oprichting in 1968 hebben wij op het gebied van gebruikte auto-onderdelen en schade auto's een naam opgebouwd dat wij garant staan voor service en kwaliteit.

Online betalen

Vult u alstublieft in onderstaand formulier het totaalbedrag en referentienummer van uw bestelling in. U heeft deze in een e-mail van ons ontvangen.

Nadat u op "Betaal" heeft geklikt komt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank terecht, waar u via internetbankieren de betaling kunt afronden. Er worden geen gegevens over deze betaling op onze website opgeslagen.

Hartelijk dank voor uw aankoop bij Hans Autoonderdelen

Bedrag   €
Referentie: Naam: Betaalmethode:

Bank: