inkoop

Wij hebben een dagelijkse aanvoer van jonge schade auto's en sloop auto's uit Nederland, Belgie en Duitsland. Wij zijn gemachtigd om een originele RDW vrijwaring af te geven alswel een Sloopverklaring. Heeft u een wrak of schade auto waar u van af wilt dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Tel: 020-6103678

Ons bedrijf heeft een eigen ophaaldienst door de hele Benelux en Duitsland.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag gesloten

Waar u ons kunt vinden


Impressie

Waarom hans auto-onderdelen

Sinds de oprichting in 1968 hebben wij op het gebied van gebruikte auto-onderdelen en schade auto's een naam opgebouwd dat wij garant staan voor service en kwaliteit. Sinds de oprichting in 1968 hebben wij op het gebied van gebruikte auto-onderdelen en schade auto's een naam opgebouwd dat wij garant staan voor service en kwaliteit.

Online betalen

Vult u alstublieft in onderstaand formulier het totaalbedrag en referentienummer van uw bestelling in. U heeft deze in een e-mail van ons ontvangen.

Nadat u op "Betaal" heeft geklikt komt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank terecht, waar u via internetbankieren de betaling kunt afronden. Er worden geen gegevens over deze betaling op onze website opgeslagen.

Hartelijk dank voor uw aankoop bij Hans Autoonderdelen

Bedrag   €
Referentie: Naam: Betaalmethode:

Bank: